м. Київ, 19км Житомирського шоссе
(050) 357 64 80
dokantey@antonov.com

Увага! ДОК Антей та Дитячий табір Смомбі організовують туристичні загони!

Created with Sketch.

Увага! ДОК Антей та Дитячий табір Смомбі організовують туристичні загони!

dokantey

Увага! ДОК Антей та Дитячий табір Смомбі організовують туристичні загони! Як справжні туристи, діти в цих загонах живуть в наметах!

Для цього у нас є все необхідне: намети, каремати (туристичні килимки), спальні мішки, вечірнє чаювання біля теплого багаття, талановиті і чуйні інструктори і вожаті, готові завжди осягати зі своїми юними туристами нове і незвідане!

Любий друже!Ти навчишся розпалювати багаття за допомогою одного сірника, ставити намет, в’язати вузли, орієнтуватися за компасом, шукати скарб в таємничому лісі, підійматися і підкорювати мотузкові маршрути.А також Програма активного відпочинку Смомбі
навчить тебе бути більш сміливим, більш відповідальним, більш уважним; знаходити правильні рішення в різних ситуаціях, завжди проявляти свої позитивні якості, розвивати лідерські таланти, бути ближче до природи.Намети встановлені на дерев’яних піддонах і обладнані всім необхідним, захищені від вторгнення різних повзучих і літаючих непізнаних об’єктів. Спальні мішки оснащені необхідними по санітарним нормам бавовняними вкладками (постіллю). У наметовому містечку цілодобово перебувають досвідчені вожаті.Умови відпочинку в туристичних загонах:проживання в наметах в лісі на території ДОК Антей(Комфорт і безпеку забезпечені)
харчування в табірної їдальні + кілька обідів на багатті!
туалет і душ в найближчому корпусі
спеціальний туристичний гурток
участь у всіх табірних заходахЧекаємо на Ваші заявки:
0935682220 (+Вайбер).